Daan de Jong

Graag stel ik mijzelf aan u voor.
Ik ben Daan de Jong, eigenaar van Find Professionals. 
Na jarenlang mijn kennis en kunde te hebben ingezet bij gerenommeerde bedrijven ben ik in 2010 Find Professionals gestart. Mijn recruitmentervaring heb ik opgedaan in zowel de bureau- als de corporate kant.

Van operationele functies tot managementposities in IT, Finance, Sales en Techniek. Bemiddeling in interim-opdrachten en vaste banen! Ik ben een ervaren Recruitment specialist met uitstekende communicatieve vaardigheden op diverse niveaus van een organisatie. In de rollen die ik vervuld heb, heb ik mij ontwikkeld tot een flexibele, empathische, doel- en resultaatgericht persoon.

Ik organiseer graag, ben kritisch, commercieel, relatiebouwer- en beheerder, denk niet in problemen maar in oplossingen, punctueel en afspraak = afspraak. Ik beschik over een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Specialismen: Recruitment, Social Media, Employee Branding, Implementatie van recruitmentprocessen en- systemen. Verder omschrijven mensen mij als een gedreven professional met ruime ervaring op het gebied van organisatie- ontwikkeling, recruitment strategieën en procesverbetering binnen het bedrijfsleven. Graag help ik organisaties bij het realiseren van hun doelen én het ontwikkelen van medewerkers. Ik werk voor organisaties in beweging.