Finding People

Eén van de belangrijke pilaren in een goedlopend bedrijf, is een enhtousiaste, gedreven Salesafdeling. Wij van Find Professionals besteden aandacht aan wat úw verkooptechniek uniek maakt en plaatst de juiste Sales professionals binnen uw bedrijf.

Eén van de belangrijke pilaren in een goedlopend bedrijf, is een enhtousiaste, gedreven Salesafdeling. Wij van Find Professionals besteden aandacht aan wat úw verkooptechniek uniek maakt en plaatst de juiste Sales professionals binnen uw bedrijf. Maar Find Professionals gaat een stapje verder dan enkel het plaatsen van een Sales Professional. Het team van Find Professionals motiveert en professionaliseert uw Sales-afdeling door het aanbieden van speciale sales-trainingen met gegarandeerd rendement.

Wij kunnen de nieuwe kandidaat bij u op twee manieren plaatsen. Bij een interim sales opdracht, hebben wij binnen enkele dagen de juiste kandidaat bij u aan tafel. Daarnaast is het mogelijk te werken via no cure, no pay. Geef ons vier weken exclusiviteit, op deze manier verhogen we de druk binnen onze afdeling voor het beste resultaat.

Neem daarom vandaag nog contact op met Find Professionals.