Kandidaten


Ben jij op zoek naar een nieuwe functie binnen je vakgebied? Neem dan nu contact op met Find Professionals. Find Professionals houdt van duidelijkheid en snelheid. Na je inschrijving nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel via skype als bij ons aan tafel plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kijken we naar je persoonlijkheid, talenten, kennis, motivatie en je ambitie.

Met de indruk die we van jou hebben gekregen, gaan we op zoek naar een geschikt bedrijf voor jou, waar je je thuis voelt binnen de bedrijfscultuur en waarin al je kwaliteiten tot zijn recht komen. Of we benaderen je naar aanleiding van een vacature bij een bedrijf. Soms vraagt een opdrachtgever om een assessment, zoals bijvoorbeeld een capaciteitstest of een persoonlijkheidsonderzoek. Find Professionals verzorgd deze testen en zijn gecertificeerd om deze SHL testen af te nemen. Doordat wij deze testen zelf uitvoeren verloopt de verdere procedure snel. De mogelijkheid bestaat ook dat de opdrachtgever de voorkeur heeft om een test af te nemen bij een extern assessmentbureau.

Zodra we de perfecte functie voor jou hebben gevonden, stellen we je direct voor aan het bedrijf. Tijdens een gesprek wordt duidelijk of beide partijen met elkaar in zee willen gaan. Bij een positief resultaat nemen wij de onderhandelingen omtrent de arbeidsvoorwaarden van je over. Aan jou is dan nog enkel de keus om de functie te accepteren via Werving & Selectie, waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever of via Detachering, waarbij je eerst een aantal maanden bij ons in dienst bent. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor een intakegesprek.